Waar koop je onze Scoutsdas?

scoutdas

Ben je nieuw bij Scouting Lier en heb je nog geen das? Bij Scouting Lier wordt iedereen verplicht een das te dragen. De jongens van Sint-Gummarus dragen een zwart met rode das, de meisjes van Sint-Rita een blauw met gele das: dit zijn de enige officiële kleuren van Scouting Lier. Een das aankopen kan enkel op Kloosterheide zelf, vraag het gerust aan de leiding: zij zullen je verder helpen. De kostprijs bedraagt 8 euro (contant te betalen).

Scouting Lier lanceert Pirrepot

Vandaag lanceren we het Bier van Scouting Lier. De unieke smakenmix brengt u naar de zandvlakte van ons prachtige domein Kloosterheide.

Kampdata 2021

Beste ouders en leden, De kampdata zijn gekend. Momenteel kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of de kampen zullen mogen doorgaan wegens corona. Laten