Lachen is gratis, vooral van 2 tot 5

De Scouts is helaas gedaan voor dit jaar. We zien jullie graag allemaal op KAMP

kapoenen

Kapoenen

Joehoe!! De paashaas is langs geweest op klohei. Zoals elk jaar werden de paaseitjes diep in het bos verstopt, maar deze week krijg je ze niet zomaar te pakken… Verwacht je aan een heuse zoektocht 🙂

Astronautenspel! Wou jij altijd al eens graag een raket bouwen? Kom dan vandaag zeker naar de scouts.

Ps: Neem een grote plastic fles mee

Schip ahoi Piraatjes kameraatjes! Kom vandaag van 2 tot 5 aan boord op het grote kapoenenschip. Met wind in de zeilen gaan we een avontuur tegemoet.

3 2 1 CHEEESE!! Kom vandaag van 2 tot 5 naar klohei en spot de verstopte foto’s tijdens de leuke zoektocht. 

Oh nee! Er is een moord gepleegd op Klohei… Kom jij er met jouw speurder-team achter wie de dader zou kunnen zijn? Raad je ook het moordwapen en nóg beter: de exacte plaats waar het gebeurde? Wij verwachten alle detectives stipt van 2 tot 5 om de moord op te lossen..

 

Boerderij op stelten! Vandaag toveren we kloosterheide om in een boerderij. Alle gekte op een stokje, we zoeken de beste boer of boerin. 

Vandaag spelen we waterspelletjes!!! Vuren met waterballonnen, schieten met een waterpistool of een volle emmer over de leiding gooien? Over dat laatste zijn we nog niet helemaal zeker… Laat ons hopen dat het weer het toelaat, anders voorzien we een even leuk alternatief! Vergeet zeker geen extra kleren of een handdoek. Allen welkom van 2 tot 5 @ Klohei 

welpen

Welpen

Wie durft de gestolen diamanten voorbij de politie te smokkelen? Haal de beste bandiet in jezelf naarboven vandaag van 2 tot 5 op kloosterheide.

Vandaag is het van 2 tot 5 een leuke knutselvergadering! Wie haalt de Picasso in zichzelf naar boven vandaag? Van 2 tot 5 op kloosterheide!

gegroet vikings!! Wij de heren en goden zullen jullie vandaag op proef stellen of jullie het waard zijn om een echte viking te zijn. sterk, slim, uithoudend? Laat ons jullie specialiteiten zien op klohei van 2 tot 5! Groeten van hierboven. 

Thor.

speurders wij zoeken jullie. Er zijn verschillende moorden gebeurt, help jij ons dit op te lossen? Of blijft het een misterie. Los het op tussen 2 en 5 op klohei.

Heet heet heet. laten we afkoelen met wat water. kom even langs en geniet van de waterpret! klohei van 2 tot 5 ;)).

GOOOOOOO….OOOHNEEE ONZE GOAL!!!!! ‘S werelds grootste welpen voetbal toernooi op onze scouts. Trek alvast je beste voetbalschoenen aan!!! tussen 2 en 5 op klohei.

kabouters

Kabouters

Wie is de beste speurneus van Lier en omstreken? Zet je schrap voor de speurtocht, van 14u tot 17u op KloHei!


Eindelijk, de leukste vergadering van het jaar! En voor sommige de eerste keer OOIT.. Nu het terug iets warmer aan het worden is, lijkt het ons de beste moment om gezellig samen te koken vandaag duuus verwachten we jullie van 11u tot 14u op Kloosterheide MET ingredienten voor jullie middageten!

Jullie weten allemaal wat dit betekent: de langverwachte witloofvergadering… Meer willen we hier niet over kwijt en zullen jullie moeten ontdekken om 14u op Kloosterheide!


GEEN VERGADERING DOOR CORONA !

Wat dachten jullie van een weekendje weg? We proberen het gewoon nog eens opnieuw en hopen dat het deze keer wel kan doorgaan! Meer info volgt nog in de weekendbrief.. (Dit is stiekem dezelfde als de vorige keer)


GEEN SCOUTS VOOR -12 JARIGE:

Door een uitbraak van het coronavirus in de lagere scholen in Lier gaat deze week de scouts niet door hopelijk kunnen we er volgende week weer met zen alle invliegen.

 

Spanning, vermoeidheid en sensatie op onze jaarlijkse honkbalwedstrijd!! Schud die beentjes al maar los en loop al eens een paar home runs rond de keukentafel want we gaan hard… Van 2 tot 5 op Kloosterheideee!!

 

 

Hoog tijd om jullie kennis en techniek wat bij te schaven want die is veeeeer te zoeken.. Vandaag leren we de broodnodige technieken die een echte scout nodig heeft!!

Hey girlies, we de leiding zit in de problemen.. We hebben DRINGEND jullie hulp nodig om het raadsel te ontrafelen… See you @ Kloosterheide van 2-5!

Vandaag mogen jullie je strategische brein bovenhalen om de vlag zo goed mogelijk te verdedigen. Welk team gaat met de vlag lopen en welk team verliest zijn maarschalk? Ontdek het zondag van 2 tot 5 op KloHei!
Waterfles, Waterval, Waterpistool, Waterkan, Waterballon,… Vandaag staat helemaal in het teken van WATER! Trek kleren aan die nat mogen worden want waterpret is een garantie!! Afspraak van 2-5 op Kloosterhei voor een waterige zondag!

Vandaag gaan we nog eens echt de vettige scout uithangen. Van 2 tot 5 gaan we de gekste spelletjes spelen, waarbij een vlekje meer of minder alleen maar leuk is!!! Vergeet geen kleren mee te nemen die vuil mogen worden!

Om het jaar af te sluiten trekken we gezellig onze pyjama aan en kruipen we gezellig bij elkaar voor een film, die misschien wel eens een tip zou kunnen zijn voor het kampthema!! Zaterdag van 7-9 op KloHei!!
jv's

jongverkenners

Vandaag halen we onze innerlijke Italiaan naar boven, het is Italiaanse vergadering ;). We spreken zaterdag 27/2 af om 14u op Klohei. De best verklede Italiaan krijgt nog een lekkere verrassing! Arrivederci!

Speurneuzen wees alert! We gaan vandaag op sporentocht! Neem je speurneus en arendsogen maar mee, het zal nodig zijn! 2-5 op Klohei.

GEEN VERGADERING DOOR CORONA !

Vandaag spelen we nog eens een old-school bosspel. Trek je sportiefste schoenen aan zodat je kan ontkomen aan je vijanden. 2-5 op Klohei.

ENKEL SCOUTS VOOR +12 JARIGE (LEERLINGEN UIT HET MIDDELBAAR)

 

Vandaag organiseren we een heus JV-festival. Hoe we dit corona-proof zullen aanpakken kan je ontdekken van 2-5 op Klohei. Trek je gekste feest-outfit maar aan want er zal gedanst worden. 2-5 op Klohei.

Joepie! De paashaas is geweest. Benieuwd of er wat lekkers bij is voor de brave JV’s? Kom dan van 2-5 naar Klohei.

vandaag gwn we op avontuur, zie dat je warm aangekleed bent. het kan al is zijn dat je een beetje nat gaat worden. ps: het is van 14u tot 17u

vandaag is het strand vergadering. neem alles mee wat je mee zou nemen naar het strand. zeker ook in strandoutfit komen. ps: het is van 14u tot 17u

Vandaag is het een onvergetelijke daguitstap. Kom zeker met de fiets, neem eten en drinken mee voor heel de dag en dan kunne we er weer tegenaan. We zien elkaar om 12u op de parking van de auto5 (naast de Carrefour) en sluiten af om 17u op de scouts. vergeet ook geen €10 mee te nemen dan maken we er een knaller van een dag van!!

Dit weekend is het geldactie !! De leiding staat jullie op te wachten om 12:00 op de parking van de auto 5 (links van de Carrefour). Wat we gaan doen is nog een verassing… maar het is in ieders zijn voordeel dat we met zo veel als mogelijk aanwezig zijn. Tot dan !!


vandaag gaan we ons eigen eten maken, jawel, het is woudloperskeuken. Neem zelf  eten en drinken mee naar believen. Van 10 tot 13u op klohei

Vandaag onze voorlaatste vergadering 🙁 we hebben een verassing voor jullie in petto :0. Vergeet je loopbenen niet en zeker ook niet u verstop skills.

 

14u-17u op Klohei

Vlottentocht! 12u Klohei met een vleesje voor op de BBQ :). 17u nemen we afscheid tot het kamp.
jg's

jonggidsen

Als wij niet naar de speeltuin mogen dan komt de speeltuin naar ons! Vandaag bouwen we onze eigen speeltuin!

Van 14u-17u op Klohei.

Allemaal goed uitgerust? Vandaag is het sport-vergadering! Van honkbal tot kubben, we doen het allemaal!

van 2 tot 5 op Klohei

Helaba, 

Vandaag spelen we een smokkelspel. Hoe goed kunnen jullie jullie infiltreren in de maffia en wie is de Pablo Emilio Escobar van de jonggidsen? Kom het vandaag te weten!!!

Waar: Klohei

Wanneer: zaterdag van 14u tot 17u

Heyhey Jonggidsen, 

Vandaag halen we onze innerlijke spelmasters naar boven tijdens een super leuke gezelschapspelletjes vergadering. probeer de leiding te slim af te zijn met een spel waar jij super goed in bent! 

Neem dus allemaal jullie favoriete gezelschapsspel mee naar klohei en let the battles begin!

Waar: Klohei

Wanneer: zaterdag van 14u tot 17u

Beheers jij alle skills om zelfstandig de weg te vinden? Laat het ons zaterdag zien tijdens de grote 11 sporentocht!

Van 14-17u op klohei.

Vandaag is het tie-dye vergadering! Neem allemaal een oud wit t-shirt mee (dat vuil mag worden) en kom je eigen T-shirts ontwerpen!

2-5 op Klohei

Wie kan zich goed verstoppen? Vandaag is het vossenjacht! Trek je loopbeentjes al maar aan!

2-5 op Klohei

Dag jonggidsen!

Vandaag doen we een geldactie nabij de scouts. we spreken dus af op Klohei om 12u en de vergadering duurt to 17u! 

Probeer allemaal te komen, hoe meer leden, des te meer geld we kunnen verdienen, des te leuker word ons kamp!

Vergeet zeker ook niet naar het weerbericht te kijken aangezien we een hele dag buiten zullen rondlopen. Neem ook een drinkbus mee voor als je dorst krijgt en je mag iets kleins meenemen om te eten.

Tot zaterdag, van 12u tot 17u!

verkenners

verkenners

highlandGames

 

Zaterdag van 2 tot 5:

highlandGames

 

Zaterdag van 2 tot 5:

smokkelspel

Ja ja vandaag gaan we onze beste smokkel skills boven halen. 

Zaterdag van 2 tot 5:

we graven naar china vergadering 

vandaag gaan we een top spel spelen smeer de handen al maar in

Zaterdag van 2 tot 5:

GELD ACTIE

IEDEREEN VERPLICHT KOMEN

dag beste vrienden, omdat we dit jaar een knaller van een kamp willen organiseren gaan we vandaag zwerfvuil rapen om zo centjes te verdienen.

iedereen wordt om 11 uur op de scouts verwacht

Zaterdag van 11 tot 5:

vossenjacht

jawel hoor we gaan vossenjacht spelen.

Zaterdag van 2 uur tot 5 uur:

Verrassing vergadering

Zaterdag van 2 tot 5:

rara rara wat word het kamp thema spel

Zaterdag van 2 tot 5:

VLOTTENTOCHT

Zaterdag van 2 tot 5:

gidsen

gidsen

 

De grote lentequiz

 

Na veel gedoe kunnen we eindelijk onze befaamde lentequiz doen!! Wij als leiding zijn er erg trots op en hopen dat jullie een grote kennis hebben en ons van onze stoel blazen

Paasspel

 

Speuren naar lekkere chocolade, waarom zou je dan niet komen? Pas wel op voor de Paashaas, hij is niet wie je denkt…

 

Tiktoktrends

 

Dag dames, TikTok is toch een grote factor in het lockdownleven. Daarom gaan we deze vergadering een aantal trends doen, van ringen van klei tot leuke schilderij’tjes maken in de zon.

Get creative girls!! Eigen dingen meenemen mag zeker!!

Vossenjacht

 

Eindelijk is het zover, een vossenjacht!!! Jullie hebben er super lang achter gezaagd, dus wij verwachten nu wel een goede opkomst heeeee 😉

Dag van de Arbeid

 

Om de feestdag goed te besteden, hebben we een spel dat misschien jullie toekomstige carriere kan onthullen. Gebruik je fantasie en je kennis om een bepaalde professie te kunnen bemeesteren.

Geldactie: dit kan verschoven worden naar een andere moment (naar de vorige weken). Dit wordt op tijd met jullie meegedeeld!!!

Geldactie: dit kan verschoven worden naar een andere moment (naar de vorige weken). Dit wordt op tijd met jullie meegedeeld!!!

Geldactie: dit kan verschoven worden naar een andere moment (naar de vorige weken). Dit wordt op tijd met jullie meegedeeld!!!