Wat met de zomerkampen in 2020

9 januari 2020

Wat met de zomerkampen in 2020

Beste ouders en leden,

Gisteren kregen we eindelijk het goed nieuws dat we deze zomer op scoutskamp mogen gaan. Daar zijn we met onze volledige leidingsploeg uiteraard enorm blij om. De afgelopen maand hebben we ons bezig gehouden met de kampen voor te bereiden en deze zijn allemaal goedgekeurd door het district. Dat betekent dus dat we volledig groen licht hebben om op kamp te vertrekken, joepie! Echter zijn de maatregelen nog niet volledig duidelijk voor ons en wachten we nog even op wat meer informatie vanuit Scouts & Gidsen Vlaanderen. Volgende week worden er online infosessies georganiseerd door S&G Vlaanderen, die zullen we met onze leidingsploeg bijwonen. We zullen de maatregelen goed bekijken en zien of het haalbaar is om op deze manier op kamp te gaan. We willen onze leden en onze leiding hun veiligheid garanderen tijdens de kampen, maar uiteraard moeten de kampen vooral rond plezier maken draaien. Wij hebben er alvast enorm veel zin in en we doen er alles aan om er veilige, maar vooral super leuke kampen van te maken. Meer informatie volgt zo snel mogelijk, indien je in de tussentijd vragen hebt mag je het ons zeker laten weten! Alvast bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot snel!

Stevige linker,
Groepsleiding en leiding Scouting Lier