Wij. Kunnen. Alles.”, dat is het belangrijkste dat we al meteen meegeven! Een nieuw scoutsjaar, dat betekent nieuwe Jins die zich volledig tot jullie beschikking stellen. Hoe groot of klein de job, de Jins van 2003 staan voor jullie klaar!

Met een (momenteel) bang hartje kruisen wij onze vingers voor ons buitenlands kamp in 2021… MAAR, dat houdt ons niet tegen om er dubbel en dik voor te werken!

Huur ons nu

Via dit formulier kan u ons rechtstreeks op de hoogte brengen van een mogelijkse job! Gelieve alle vakjes volgens de beschrijving in te vullen en te verzenden. Na het goed ontvangen van uw formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact op met u!

Bedankt om aan ons te denken!

Kampdata 2021

Beste ouders en leden, De kampdata zijn gekend. Momenteel kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of de kampen zullen mogen doorgaan wegens corona. Laten

scoutsnieuws

Rent-a-jin