Beste ouders, leiding, ex-leiding, sympathisanten,…

Vooreerst wensen wij iedereen een goed, gezond en voorspoedig nieuw jaar.

Wij nodigen u graag uit op Kloosterheide voor een nieuwjaardrink op zaterdag 15/1.

Terwijl onze leden kunnen genieten van een avondvergadering, stellen we het scoutscafe open voor een natje en droog.  Wegens de huidige Covid maatregelen, verplaatsen we ons naar buiten.

Uiteraard bieden wij u drankjes aan, aan democratische prijzen en is de opbrengst van het ouderraadcafe en ook van het 2de hands winkeltje ten voordelen van de groepskas.

Dit jaar zullen hiermee nieuwe sjorbalken aangekocht worden.

Iedereen is welkom vanaf 18 uur.  Voorzie bij koud weer een extra pulleke.

Tot Dan!!

De Ouderraad.

Willen jullie op de hoogte blijven van onze laatste info dan kan je terecht op Facebook “ouderraad scouting Lier”

scoutsnieuws

Winterbar

Beste ouders, leiding, ex-leiding, sympathisanten,… Vooreerst wensen wij iedereen een goed, gezond en voorspoedig nieuw jaar. Wij nodigen u graag uit op Kloosterheide voor een

Scouting Lier lanceert Pirrepot

Vandaag lanceren we het Bier van Scouting Lier. De unieke smakenmix brengt u naar de zandvlakte van ons prachtige domein Kloosterheide.