Ouderraaddropping – 15 februari 2020

1 september 2019

Ouderraaddropping – 15 februari 2020

OUDERDROPPING 15 februari 2020

Ook nog altijd die kriebel van vroeger toen je zelf op dropping ging?

Benieuwd naar wat scouts allemaal s’ nachts doen in de velden en bossen?

Zin in een heerlijk avontuurlijk en avond-uurlijk tochtje met de vrienden?

Schrijf je dan in op de 1ste :

OUDERDROPPING van SCOUTING LIER

WASDAVEURIET?

Een avondlijke tocht met een beetje uitdaging.  Je wordt op een plek gedropt, gebracht, ontvoerd, of geteleporteerd. Daar krijg je verschillende navigatiesystemen uitgelegd en word je op weg gestuurd van punt naar punt tot aan de eindplek.

VEURWIEISDA?

Iedereen kan meedoen, ouders, sympathisanten, oud-scouts, buren, vrienden.  Je schrijft in per groepje, het aantal is vrij te kiezen maar een toffe vriendenkliek is altijd leuker dan alleen met uw papegaai. Let wel: de vermoedelijke thuiskomst ligt ergens na 24 uur, niet voor de kleintjes dus.

HOELANGISDA?

U maakt de keuze uit twee verschillende tochten.

• De wittesloefentocht: een wandeling van om en bij de 9 km, quasi steeds door veld en bossen, goed begaanbaar. De navigatie is eenvoudig en voor iedereen uitvoerbaar.
  • De kampWaestocht: zoals het al doet vermoeden is dit een iets zwaardere versie van meer dan 15 km. Dwars door alles heen, met een breed assortiment aan navigatiesystemen, kompaslopen, bonken, visgraatmotief. VOORZIE UZELF VAN EEN HANDDOEK, DROGE SOKKEN, EEN LATJE, POTLOOD, PAPIER EN EEN KOMPAS. GPS en GSM zullen u niet altijd kunnen helpen.

WANNIERISDA?

We vertrekken zaterdag 15/02 tussen 19 uur en 20 uur 30 naargelang u voor de KAMPWAESTOCHT of voor de WITTESLOEFENTOCHT gaat. Na inschrijving krijgt u uw start-uur via mail doorgestuurd.

KANNEKNOGTWIJFELEN?

Je kan inschrijven tot en met vrijdag 7 FEBRUARI 2020. Daarna kunnen we je niet meer garanderen dat je met het vervoer terug thuis geraakt en van de heerlijke drankjes en soepen kan meegenieten.

WAKOSTDADALLEMAAL EN WAKRIJKIKDOARVEUR?

Een kleine bijdrage van €15, met inbegrepen:

• Vervoer naar de startplaats en terug naar huis (Station Lier).
  • Een drankje bij het vertrek om de sfeer erin te krijgen
  • Een lekkere borrel of cava (of frisdrank) onderweg
  • Keuze uit enkele lekkere, verse homemade, warme soepen met brood bij de aankomst.
  • Verzekering voor onderweg.
  • Backup-ploeg die u komt depanneren indien nodig.
  • Een gezellige outdoor-popup-kroeg aan het einde van de tocht met lekkere biertjes (te betalen)
  • Een prachtig parcours midden in de natuur.
  • Een avond nostalgisch plezier met vrienden.

WAMOETEKDOARVEURDOEN?

Inschrijven via mail op het mailadres van de ouderraad van scoutinglier ouderraad.scoutinglier@gmail.com met vermelding:

• Aantal personen in de groep met ALLE NAMEN  van de deelnemers.
  • Welke tocht u wil meedoen, de Witte of Kampwaes.
  • Een GSM-nummer waarop we u de nodige info kunnen doorsturen.

Uw inschrijving is bevestigd na ontvangst van de storting van het bedrag (aantal X 15€) op rekening BE76 7506 6901 2495 OUDERRAAD  DROPPING.

Een Stevige Linker en tot op 15/02!

ALAIN, BART, BRIGITTE, DIRK, INEZ, JOHAN, TINNE