Beste ouders,

8 Mei vanaf 16 uur is iedereen welkom op de scouts voor een gezellige babbel met andere ouders en de leiding van jouw zoon of dochter. Dit is de ideale moment om de leiding van je zoon of dochter wat beter te leren kennen. Ideaal om al vragen te stellen over het kamp en over het afgelopen jaar.

De groepsleiding zal ook aanwezig zijn dus spreek hen gerust aan als je met vragen zit over bepaalde zaken.

Bij een gezellige babbel hoort natuurlijk een fris drankje en een lekkere snack dat is zeker te verkrijgen in ons scoutscafé. Na al dat babbelen en drinken kan je lekker gaan genieten van de lekkere videe met friet gemaakt door de gidsen als je je inschrijft via hun eerder gestuurde mail.

Een stevige linker

De groepsleiding

Willen jullie op de hoogte blijven van onze laatste info dan kan je terecht op Facebook “ouderraad scouting Lier”

Dropping 15 Mei