Nieuwe coronamaatregelen

Beste ouders,

Zoals jullie wellicht al gehoord of gelezen hebben, worden vergaderingen voor +12 jarigen verboden. Dit wil concreet zeggen dat enkel onze jongste takken (kapoenen/kabouters/welpen) nog fysieke vergaderingen zullen hebben. Voor de oudere takken vanaf jonggidsen en jongverkenners, zal de leiding een online alternatief voorzien.

Daarnaast zullen ook de weekends van de jongste takken geanuleeerd worden. Deze mogen jammer genoeg ook niet meer doorgaan. Mochten jullie al weekendgeld betaald hebben, dan kunnen jullie aan de leiding vragen om dit terug te storten.

Vanuit de groepsleiding willen we jullie vragen om alle maatregelen strikt te volgen, zodat wij onze leden zo snel mogelijk terug kunnen verwelkomen op klohei.

Aarzel niet om de leiding of groepsleiding te contacteren indien er nog vragen zijn.

Met vriendelijke groeten,

De groepsleiding

Scouting Lier lanceert Pirrepot

Vandaag lanceren we het Bier van Scouting Lier. De unieke smakenmix brengt u naar de zandvlakte van ons prachtige domein Kloosterheide.

Kampdata 2021

Beste ouders en leden, De kampdata zijn gekend. Momenteel kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of de kampen zullen mogen doorgaan wegens corona. Laten