Tijdens de vergadering op zondag 15 mei gaan we met heel onze scouts meedoen met een dropping die extern georganiseerd is. Behalve de kapoentjes omdat die nog wat jong zijn en omdat de plaatsen in de bus beperkt zijn. Zei gaan toffe waterspelletjes spelen op de scouts.

We gaan ons dus eerst een stukje met een gehuurde bus verplaatsen naar de locatie van de dropping. Waar deze zal plaatsvinden kunnen we helaas niet prijsgeven. (voor de heel nieuwsgierige ouders kunnen we wel meedelen dat het in regio mol is 😉) Als we aankomen op de geheime locatie zullen de takken allemaal ergens gedropt worden en instructies krijgen hoe ze terug raken op de eindlocatie.

We spreken af om 8.45u s ’ochtends op de scouts en zijn rond 17u terug.

Indien uw zoon of dochter wenst mee te gaan gelieve hiervoor in te schrijven via onderstaand formulier dat je kan terug vinden via deze link: https://inschrijven.scoutinglier.be/. Daar kan je je op inloggen met het account waar je in het begin van het jaar jouw dochter of zoon mee hebt ingeschreven. In de bijlage van deze mail zal een stappenplan terug te vinden zijn hoe je je moet inschrijven voor de dropping. Je kan het saldo van € 7 over schrijven naar het rekeningnummer BE67001812453787 of via de betaallink (QR-code) bij het afrekenen bij de inschrijvingslink.

Wees er zeker snel bij want de busplaatsen zijn beperkt :).

Dropping 15 Mei

scoutsnieuws

Ouderraadcafé 8 mei

Beste ouders, 8 Mei vanaf 16 uur is iedereen welkom op de scouts voor een gezellige babbel met andere ouders en de leiding van jouw