Proud to be scout: 10 maart 2019

Mosselsouper 2018
31 oktober 2018
Wanneer is het scoutscafé open?
20 januari 2019

Proud to be scout: 10 maart 2019

Beste leden, ouders en sympathisanten

10 maart 2019 organiseren wij onze proud to be scout, die dit jaar in een nieuw jasje wordt gestoken. We beginnen ’s ochtends met een brunch die wordt verzorgd door de jins. Daarna kan u aansluitend de omgeving van kloosterheide gaan ontdekken met een wandeling. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje op klohei.

Inschrijvingen kunnen door een mailtje te sturen naar lore.michielsen@hotmail.be met de volgende informatie:

• Onderwerp: proud to be scout
  • Naam
  • Aantal volwassenen + aantal kinderen
  • Duidelijk vermelden voor wat je inschrijft: brunch, wandeling of beide!

Je krijgt een bevestiging als de inschrijving goed is ontvangen.

!Opgelet: inschrijven kan tot 1 Maart!

Nog even alles op een rijtje

• Brunch
    • Tussen 11-13u
    • Volwassenen 15 euro Kinderen 10 euro
    • Glaasje cava/fruitsap, uitgebreid buffet met slaatjes, hespen en kazen, verse eitjes met spek en zoetigheden.

Drank is inbegrepen

• Wandeling
    • Vertrek tussen 13u-14u
    • Aankomst tussen 15u-16u
    • Het is een familie wandeling, er wordt dus ook rekening gehouden met de kleinsten!

Na de wandeling is het scoutscafe geopend en wordt er voor een vieruurtje gezorgd.

Hopelijk zien we jullie allemaal dan!